Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα της ΑΕΚ είναι ο Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς που αγωνίζεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, με τον Ματίας Αλμέιδα να τον γνωρίζει πολύ καλά αφού έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και αμερικάνικο Μέσο να αναφέρεται ξανά στο θέμα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά.

Ο Κικάνοβιτς είναι 22 ετών, μεσοεπιθετικός, Αμερικάνος με βοσνιανό διαβατήριο και μέσα στο 2022 είχε 32 συμμετοχές στην ομάδα του Σαν Χοσέ με 6 γκολ και 5 ασίστ. Πρόκειται για παίκτη που ξέρει πολύ καλά ο Αλμέιδα αφού είχαν συνεργαστεί στη συγκεκριμένη ομάδα, με την ΑΕΚ να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Κάποια εξέλιξη, όμως, δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, με αμερικάνικο Μέσο και συγκεκριμένα το MLSsoccer να επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο, αναφέροντας τα εξής…

«Ο πρώην προπονητής των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, ο Ματίας Αλμέιδα, διατηρεί το ενδιαφέρον του για να φέρει τον Μπέντζι Κικάνοβιτς στην ΑΕΚ. Μετά την πρόταση που είχε απορριφθεί το καλοκαίρι, οι Έρθκουεϊκς έλαβαν ακόμα μια από την ΑΕΚ για τον Κικάνοβιτς τον Δεκέμβριο. Η ομάδα του Σαν Χοσέ δεν βιάζεται με τον νέο προπονητή Λούτσι Γκονζάλες που αναλαμβάνει τον χειμώνα να έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει το ρόστερ του στην προετοιμασία ενόψει της έναρξης της σεζόν».