Η ήττα από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έστειλε τον Ολυμπιακό στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από πέντε αγωνιστικές της Superleague, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2004-’05. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Πειραιώτες είναι εκτός τετράδας μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής μετά τη σεζόν 2004-05.

Συγκεκριμένα, εκείνη τη χρονιά, ο Ολυμπιακός μόλις είχε αναδειχθεί ισόπαλος με τη Χαλκηδόνα και μετρούσε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το… deja vu με τον Μπέσνικ Χάσι

Από εκεί και πέρα, η απόλυση του Κάρλος Κορμπεράν δημιουργεί ένα… deja vu στους οπαδούς του Ολυμπιακού με την περίπτωση του Μπέσνικ Χάσι.

Ειδικότερα, τη σεζόν 2017-18 ο έμπειρος προπονητής μπορεί να έβαλε την ομάδα στους ομίλους του Champions League όμως το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν ήταν ανάλογο. Ο απολογισμός ήταν ίδιος με τον τωρινό.

Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα. Η τελευταία, ήρθε την 5η αγωνιστική από την ΑΕΚ και μάλιστα με ολική ανατροπή από το εις βάρος της 2-0 σε 3-2 μέσα στο ΟΑΚΑ.

Μετά από εκείνο το ματς, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Κοσοβάρο τεχνικό. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με τον Κορμπεράν. Με το ίδιο ρεκόρ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ισπανός είδε την πόρτα της εξόδου μετά από ήττα με ανατροπή σε ντέρμπι.

Παράλληλα, ο Χάσι είχε ηττηθεί με «κάτω τα χέρια» από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 3-2 (3-0 στο ημίχρονο) στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ήττα αλλά εκτός έδρας είχε και ο Κορμπεράν από τη Ναντ αλλά και μία παρόμοια εμφάνιση με τη Φράιμπουργκ στο Φάληρο (ήττα με 3-0).

Πηγή: gazzetta.gr