Λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση και επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Βόλο για την απόκτηση του Τομ Φαν Βέερτ για την επίθεση, η ΑΕΚ έκλεισε τη μεταγραφική εκκρεμότητα που αφορούσε και στη θέση του δεξιού μπακ, αφού έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος την Τετάρτη (7/9) θα είναι στην Αθήνα για να ολοκληρώσει και επισήμως τη μεταγραφή.

Το όνομα του 30χρονου Γάλλου άσου, ο οποίος κατέκτησε το Μουντιάλ το 2018, ήρθε στο προσκήνιο για την Ένωση μέσω της αποκάλυψης της L’Equipe και τελικά οι συμπατριώτες του ήξεραν πολύ καλά τι έγραφαν αφού υπήρχε όντως θέμα. Και τώρα υπάρχει, πλέον, συμφωνία.

Ο Σιντιμπέ, ο οποίος την περσινή σεζόν έκανε 26 συμμετοχές με τη Μονακό και είχε συζητήσεις και με ομάδες της Premier League τις προηγούμενες εβδομάδες, όπως για παράδειγμα η Νότιγχαμ Φόρεστ, μίλησε και με τον Ματίας Αλμέιδα και στη συνέχεια είπε το οριστικό «ναι» στην ΑΕΚ, η οποία τον περιμένει την Τετάρτη (7/9) στην Αθήνα.

Δύο μεταγραφές μέσα σε μία μέρα, επομένως, για τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι έτσι φτάνουν στις 8, αφού έχουν προηγηθεί αυτές των Γιόνσον, Πινέσα, Γκατσίνοβιτς, Βίντα, Μουκουντί, Ελίασον και Φαν Βέερτ.