Με ένα σχόλιό του στα social media ο Κριστιάνο Ρονάλντο σήμανε συναγερμό στον αγγλικό -και όχι μόνο- Τύπο, αφού προανήγγειλε την επιστροφή του στο γήπεδο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα παραμείνει στην ομάδα του.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Πορτογάλος σταρ επιθυμεί να αποχωρήσει από τους κόκκινους διάβολους, όπως δεν είναι μυστικό και το γεγονός ότι, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν βρίσκει κάποιο μεγάλο κλαμπ που να θέλει να τον αποκτήσει.

Ο CR7 παραμένει ήταν εκτός προπονήσεων και φυσικά δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα φιλικό της Γιουνάιτεντ ως τώρα, αλλά μεθαύριο Κυριακή (31/7) θα είναι κανονικά στο γήπεδο για το ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Την ανακοίνωση, μάλιστα, την έκανε ο ίδιος μέσω των social media.

«Την Κυριακή ο βασιλιάς παίζει», έγραψε ο Ρονάλντο και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ίδια ώρα που ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, εξακολουθεί να ψάχνει ομάδα.

Η απάντησή του στους οπαδούς της Ατλέτικο και τα ΜΜΕ

Από εκεί και πέρα, μέσω των social media ο Ρονάλντο απάντησε και στους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης που δεν τον θέλουν στην ομάδα τους. Οι φίλοι της ισπανικής ομάδας έκαναν διαδικτυακή καμπάνια κατά του Πορτογάλου και σήκωσαν πανό για να κάνουν σαφές ότι δεν τον θέλουν, με τον ίδιο να απαντάει σε σχετική ανάρτηση γράφοντας… «χαχαχαχαχαχαχα».

Παράλληλα, τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους, τους οποίους κατηγόρησε ότι δεν λένε την αλήθεια. ««Είναι αδύνατον να περάσει μια μέρα χωρίς να μιλήσουν για μένα. Αν δεν το κάνουν, δεν βγάζουν λεφτά. Ξέρουν ότι αν δεν πουν ψέματα δεν τραβάνε την προσοχή του κόσμου. Συνεχίστε, μια μέρα θα έχετε δίκιο σε κάτι», ήταν το μήνυμα του Ρονάλντο.