Τις τελευταίες μέρες του περασμένου Αυγούστου ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιρνε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους και να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλώνοντας ευτυχισμένος και έτοιμος να τη βοηθήσει για να επιστρέψει στην κορυφή. Τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί ακριβώς έτσι όμως και αυτό θα έχει επιπτώσεις και στον… τραπεζικό λογαριασμό του Πορτογάλου άσου, αφού δεν προβλέπεται να εισπράξει κανένα μπόνους φέτος, για πρώτη φορά έπειτα από πάρα πολλά χρόνια.

Ο Ρονάλντο έχει 18 γκολ σε 32 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, επίδοση που δεν έχει αποδειχθεί αρκετή για να φέρει τους κόκκινους διάβολους κοντά σε κάποιον τίτλο. Η πορεία της ομάδας, άλλωστε, είχε συνεχώς σκαμπανεβάσματα, όπως και η απόδοση του CR7, ο οποίος δέχεται έντονη κριτική από τα αγγλικά ΜΜΕ.

Αυτό προφανώς δεν θα αρέσει στον Κριστιάνο, όπως δεν του αρέσει και το γεγονός ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί χωρίς κάποιον τίτλο για τη Γιουνάιτεντ, άρα και χωρίς έξτρα λεφτά για τον ίδιο. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει ο αγγλικός Τύπος, στο συμβόλαιο του Ρονάλντο με την ομάδα του Μάντσεστερ προβλέπονται τα εξής μπόνους: Τρία εκατ. ευρώ αν η ομάδα πήγαινε στον τελικό του Champions League, 1,8 εκατ. ευρώ για κατάκτηση του πρωταθλήματος και 1,2 εκατ. ευρώ για οποιοδήποτε άλλο τρόπαιο.

Τελικά τίποτα από όλα αυτά δεν θα γίνει όμως, με συνέπεια ο Ρονάλντο για πρώτη φορά έπειτα από πάρα πολλά χρόνια να μείνει χωρίς κάποιον τίτλο και παράλληλα χωρίς τα λεφτά των μπόνους.