Σε εξ αναβολής αναμέτρηση από την 17η αγωνιστική της Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-1 της Μπρέντφορντ στο «Brentford Community Stadium». Έφτασε στους 35 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης, δύο μακριά από τη Γουέστ Χαμ και την 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που άφησε τη θέση του στον Χάρι Μαγκουάιρ στο 71′ δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος με την απόφαση του Ράνγκνικ και άρχισε τη… μουρμούρα στον πάγκο με τις κάμερες να τον πιάνουν να λέει: «Γιατί με έβγαλε έξω;». Ο Γερμανός τεχνικός αργότερα τον πλησίασε και του μίλησε στο αυτί, προφανώς εξηγώντας του τους λόγους της αλλαγής. Ωστόσο, αυτή η εικόνα ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά στις αναφορές περί διαφορών εντός των αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν όρθιοι στο πρώτο μέρος χάρη στις επεμβάσεις του τερματοφύλακά τους Νταβίδ Δε Χέα, ενώ η Μπρέντφορντ δεν κατάφερε να κεφαλαιοποιήσει σημαντικές ευκαιρίες. Μετά από την ανάπαυλα, η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ ανέβασε την απόδοσή της και ήταν αποτελεσματική. Ο Άντονι Ελάνγκα με κεφαλιά έγραψε το 1-0 στο 55′, προτού ο Μέισον Γκρίνγουντ σκοράρει το 2-0 στο 62′. Ο Μάρκους Ράσφορντ μπήκε στο ματς στο 71′ και έξι λεπτά μετά σημείωσε το 3-0. Η Μπρέντφορντ μείωσε στο 84′ τον Ιβάν Τόνεϊ.

Επική ανατροπή η Τότεναμ

Η Τότεναμ «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος, στο -1 από τη Γουέστ Χαμ και την προνομιούχο 4άδα καθώς επικράτησε με 3-2 της Λέστερ στο «King Power Stadium». Ιστορικό αποτέλεσμα καθώς οι «σπερς» έχαναν με 2-1 ως το 90’+5′! Δύο γκολ του «φευγάτου» Στίβεν Μπέργκβαϊν στ’ εκείνο το λεπτό και στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων της χάρισαν τους τρεις βαθμούς. Ποτέ άλλοτε μια ομάδα δεν «γύρισε» ματς τόσο αργά στα χρονικά της Premier League.

Οι «αλεπούδες» προηγήθηκαν στο 24′ με τον Πάτσον Ντάκα, προτού ισοφαρίσει ο Χάρι Κέιν στο 38′. Ο Τζέιμς Μάντισον έκανε το 2-1 στο 76′, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε το σόου του Μπέργκβαϊν.