Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και την πρόσληψη του Ραλφ Ράνγκνικ, οι απόψεις του οποίου όμως ενδέχεται να προκαλέσουν πρόβλημα στα αποδυτήρια. Γιατί; Επειδή, όπως αναφέρει σε σχετικό κομμάτι η Mirror, ο 63χρονος Γερμανός προπονητής συνηθίζει να παίρνει αποφάσεις που δεν αρέσουν στους παίκτες και προαναγγέλει ότι είναι πολύ πιθανό να… απαγορευθεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο να χρησιμοποιεί τα πολυτελή και ταχύτατα αυτοκίνητά του.

Ο Πορτογάλος άσος καμαρώνει πάντα μέσω των social media για τη συλλογή που έχει στο γκαράζ του, αλλά είναι αμφίβολο αν θα μπορεί να κινηθεί με αυτά μέχρι και το τέλος της σεζόν, όταν θα λάβει τέλος η θητεία του Ράνγκνικ ως προπονητής της Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος, σημειώνει η Mirror, είναι τα ακραία μέτρα που συνηθίζει να παίρνει στις ομάδες του ο Γερμανός προπονητής. Ένα από αυτά, όπως σημειώνει η εφημερίδα, ήταν η απαγόρευση προς τους παίκτες της Λειψίας σε ό,τι αφορά τη χρησιμοποίηση των αυτοκινήτων τους, αναγκάζοντάς τους να κινούνται με «υπηρεσιακά» αυτοκίνητα που τους πρόσφερε η ομάδα.

Η πολυτελής συλλογή του Κριστιάνο

Προς το παρόν, βέβαια, δεν έχει ανακοινώσει κάτι τέτοιο στους παίκτες της ομάδας του Μάντσεστερ, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα και ένα από αυτά, πιθανολογεί η βρετανική εφημερίδα, θα είναι αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω. Γεγονός που σίγουρα δεν θα αρέσει στον Ρονάλντο, ο οποίος έχει στην κατοχή του δύο Lamborghini Aventador, μια Rolls Royce Cullinan, μια Chevrolet Camaro SS, μια Ferrari F12 TDF, μια McLaren Senna και περιμένει μια Bugatti Centodieci.