Με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, να βρίσκεται υπό πίεση εξαιτίας των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας του, η διοίκηση του κλαμπ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής τεχνικού. Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι κι αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος είναι άνεργος αφότου έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τώρα, τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Γάλλος τεχνικός είναι ανοιχτός στο να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας και να δουλέψει ξανά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ραφαέλ Βαράν που τους είχε παίκτες και στη «βασίλισσα». Ωστόσο, εκείνη που δεν θέλει να μετακομίσει στο Μάντσεστερ είναι η Βερονίκ Ζιντάν, η σύζυγός του.

Αφενός δεν την ενθουσιάζει η ιδέα να μείνει στην πόλη και να φύγει από τη Μαδρίτη και από την άλλη θα προτιμούσε ο «Ζιζού» να περιμένει μια διαφορετική ευκαιρία να του παρουσιαστεί ώστε να ξεκουραστεί περισσότερο καιρό. Η Βερονίκ Ζιντάν είχε παίξει σημαντικό ρόλο στο ν’ αναλάβει ο σύζυγός της τη Ρεάλ Μαδρίτης για πρώτη φορά το 2016 αλλά και όταν επέστρεψε το 2019.

Ρότζερς, τεν Χαχ και Λουίς Ενρίκε

Ίσως, δε, η επιρροή της Βερονίκ Ζιντάν έχει συμβάλλει στο να θεωρείται πλέον αουτσάιντερ ο Ζινεντίν Ζιντάν. Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Manchester Evening News», ο σύλλογος ήδη έχει καταρτίσει μια λίστα σε περίπτωση που χρειαστεί να κινηθεί για την πρόσληψη νέου τεχνικού στη θέση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Το ρεπορτάζ επικαλούμενο πηγές στα υψηλά κλιμάκια του κλαμπ, υποστηρίζει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ως πρώτο στόχο τον Μπρένταν Ρότζερς της Λέστερ. Καθώς έχει συμβόλαιο ως το 2023 με τις «αλεπούδες» και είναι δύσκολο να τον πάρουν άμεσα, δεν αποκλείεται να επιχειρήσουν να τον πάρουν το καλοκαίρι σε περίπτωση που το κρίνουν απαραίτητο. Επίσης τους αρέσει πολύ ο Έρικ τεν Χαχ, κόουτς του Άγιαξ καθώς κι ο Λουίς Ενρίκε, τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας και προηγουμένως της Μπαρτσελόνα.