Με ένα μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Λευτέρης Πετρούνιας διακωμώδησε όσα έγιναν με την ΕΡΤ και τη μη μετάδοση της προσπάθειάς του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Έλληνας αθλητής προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων, ο οποίος θα γίνει στις 2 Αυγούστου, αλλά η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθειά του. Γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της ΕΟΕ, η οποία τόνισε πως «κάθε Έληνας έχει το δικαίωμα να δει τον Πετρούνια».

Αντίδραση υπήρξε και από τον ίδιο τον αθλητή, λέγοντας πως «κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί για να με δουν και δεν με είδαν», για να ακολουθήσει η απολογία της κρατικής τηλεόρασης μέσω του διευθυντή Αθλητικής Ενημέρωσης.

Μετά από όλα αυτά, το θέμα φαίνεται πως κλείνει μετά και το μήνυμα του Πετρούνια στο Twitter, όπου έγραψε: «Σε περίπτωση που δεν το είδατε τελείωσε ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος.Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά!Πάμε δυνατά Ελλάδα μου!».