Ο Ολλανδός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος Τζον Φαν’τ Σχιπ στη συνέντευξη Τύπου μετά το φιλικό με το Βέλγιο εξήρε τις προσπάθειες των παικτών της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ είπε για:

Το ματς με το Βέλγιο: Ήταν ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα μας με έναν δυνατό αντίπαλο το Βέλγιο. Ήταν ένα εκτός έδρας ματς. Εάν δούμε και τις τρεις ημέρες προετοιμασίας που είχαμε μόνο και ότι οι παίκτες είχαν και διακοπές πριν καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις τους ήταν ένα θετικό δείγμα. Πρέπει να επικροτήσουμε το μαχητικό πνεύμα των παικτών. Να τους συγχαρούμε και για το ποδόσφαιρο που έπαιξαν.

Τα στοιχεία που έδωσαν το αποτέλεσμα με το Βέλγιο, Νο1 στην κατάταξη: Μείναμε συμπαγείς. Επιδιώξαμε να πιέσουμε. Είχαμε και δύο καλές ευκαιρίες με τον Μασούρα και τον Μπακασέτα. Το Βέλγιο ειδικά στο α’ μέρος γινόταν όλο και πιο δυνατό και είχε επικίνδυνες πλαγιοκοπήσεις. Στο β’ μέρος αλλάξαμε και είχαμε πέντε παίκτες πίσω. Δυσκολέψαμε έτσι το Βέλγιο. Παίξαμε πιο καλά για να σκοράρουμε ένα ωραίο γκολ από στατική φάση. Ήταν ένας συνδυασμός του να παίξουμε όσο πιο καλά γινόταν και να είμαστε συμπαγείς.

Πηγή: gazzetta.gr