Από τη στιγμή που είχε γίνει γνωστό το αποτέλεσμα των Νετς, οι Μπακς είχαν ήδη βρεθεί στην 3η θέση με αποτέλεσμα να αγωνιστούν στο Σικάγο με τα «δεύτερα» γνωρίζοντας την ήττα με 118-112.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν είχε καμία σημασία στην πόλη των ανέμων για τους Μπακς, οι οποίοι έμαθαν λίγο πριν από το τζάμπολ ότι… τερμάτισαν στην 3η θέση της Ανατολής!

Η νίκη των Νετς επί των Καβαλίερς είχε στείλει το Μιλγουόκι πάνω στους Μαϊάμι Χιτ ενόψει της πρώτης φάσης των playoffs με αποτέλεσμα ο Μάικ Μπουντενχόλζερ να αφήσει εκτός τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όλους τους υπόλοιπους βασικούς παίκτες της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι τραυματίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ο οποίος είχε ξεκινήσει πενταδάτος στο ματς, ενώ έκανε ντεμπούτο και ο μέχρι πρότινος παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ελάιζα Μπράιντ. Μάλιστα αγωνίστηκε 32 λεπτά και είχε 16 πόντους με 6/13 εντός παιδιάς και 6 ριμπάουντ.

Πρώτος σκόρερ για τα «Ελάφια» ήταν ο Νουόρα με 34 πόντους (ρεκόρ καριέρας) και 14 ριμπάουντ ενώ άλλους 23 πόντους και 7 ασίστ είχε ο Τζεφ Τιγκ. Από τους «βασικούς» που χρησιμοποιήθηκαν ο Πατ Κόνατον πέτυχε 15 πόντους.

Για τους Σικάγο Μπουλς που αποχαιρέτησαν τη φετινή σεζόν, ο Γιανγκ σημείωσε 20 πόντους ενώ ο Κόμπι Ουάιτ πρόσθεσε άλλους 19 πόντους.

Πηγή: gazzetta.gr