Σε ένα ματς που δεν θα το θυμάται κανείς για κανένα λόγο, αφού το θέαμα ήταν τραγικό, Ατρόμητος και Λαμία έμειναν στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήταν πιο δραστήριοι από το ξεκίνημα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ήταν και καλοί. Απλά προσπαθούσαν περισσότερο από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πρόσεχαν την άμυνά τους. Και συνέχισα να το κάνουν αυτό και μετά το 33′, όταν ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες επειδή ο Γιαννιώτης μπλόκαρε τη μπάλα εκτός περιοχής.

Αυτή η εξέλιξη έδινε στη Λαμία τη δυνατότητα να παίξει πιο ανοιχτά, πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι ιδιαίτερο. Γενικά το παιχνίδι ήταν κακό και οι δύο ομάδες δεν απέφευγαν τα λάθη, με αποτέλεσμα το τελικό 0-0 να θεωρείται δίκαιο.

Έτσι, ο Ατρόμητος είναι στο +4 από την προτελευταία θέση και η Λαμία στο +5.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Σάλομον, Ούμπιδες, Νταβιώτης (55′ Νάτσος), Ραμπέγιο (35′ Θεοδωράκης), Γιακουμάκης (82′ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος.

Λαμία: Επασί, Βύντρα (61′ Βασιλακάκης), Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (25′ Γκούγκα), Τζανδάρης, Προβυδάκης (72′ Βλάχος), Ρόμανιτς (72′ Πίτι), Ντέλετιτς, Καραμάνος.