Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση στην ΑΕΚ για να αντικατασταθεί ο Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας στο τέλος της σεζόν. Για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν θέλουν να χάσουν χρόνο και έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με τον άνθρωπο που θα καθήσει στον πάγκο την επόμενη σεζόν.

Η όλη διαδικασία γίνεται κάτω από άκρα μυστικότητα. Το όνομα δεν έχει διαρρεύσει, παρά μόνο πως ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει να κάνει μια μεγάλη οικονομική υπέρβαση για προπονητή. Στόχος είναι να προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δηλαδή ετήσιο ποσό που θα αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ και ίσως να το ξεπερνά.

Επίσης, όπως προκύπτει από τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, σκοπεύει να προσφέρει συμβόλαιο μακράς διάρκειας και όχι μονοετές για να τον πείσει πως θα του παραδώσει τα… κλειδιά της ομάδας.

Η ΑΕΚ έχει ζητήσει από τον προπονητή με τον οποίο κάνει επαφές να μη διαρρεύσει τίποτα στα ΜΜΕ, αλλά και να απαντήσει μέσα στον μήνα, προκειμένου ήδη να καταστρώνονται τα πλάνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στη λίστα της Ένωσης λέγεται πως υπάρχουν και τα ονόματα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που έχει περάσει από τον Πανιώνιο και πλέον είναι ελεύθερος, αλλά και του Αργύρη Γιαννίκη του ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, βάσει των δεδομένων που αναφέρθηκαν πιο πάνω, σε προτεραιότητα βρίσκονται άλλες περιπτώσεις.