Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει περισσότερο από όλους την τρέχουσα σεζόν στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Δεν προκαλεί, λοιπόν, έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του και από άλλες ομάδες της Ευρώπης, με μπάτζετ μεγαλύτερο των «πράσινων».

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Mozzartsport μεταφέρει την πληροφορία ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στο στόχαστρο της τον Βασίλιε Μίτσιτς, ενώ στις σκέψεις του Πάμπλο Λάσο για μια θέση στην περιφέρεια της τη νέα σεζόν είναι και ο Σέρβος άσος του «τριφυλλιού».

Η όλη ιστορία ξεκινά από το γεγονός ότι δεν αναμένεται να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Τζέισι Κάρολ, κάτι που θα δημιουργήσει ανάγκη για την απόκτηση ενός γκαρντ με έφεση στο καλό σουτ. Μάλιστα, ο κόουτς των Μαδριλένων έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον Νέντοβιτς, βλέποντας όσα έχει καταφέρει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι διοίκηση της Ρεάλ έχει ήδη μιλήσει με τον μάνατζερ του για να μάθει ποιες είναι οι οικονομικές του απαιτήσεις και εάν έχει κάποιου είδους δέσμευση με τους «πράσινους».

Πάντως, ο Νέντοβιτς δεν προλαβαίνει το αυριανό (02/03, 21:00) παιχνίδι με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, καθώς δεν θα είναι έτοιμος. Όσον αφορά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ακόμη η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, μετά το διάστρεμμα που υπέστη στο παιχνίδι με τον Άρη. Θεωρείται, πάντως, εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί.