Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και μπορεί να σκέφτεται από τώρα τους προημιτελικούς του κυπέλλου.

Η πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού ήταν στο 12′ και ήταν για τους ερυθρόλευκους, με τον Χασάν να βγαίνει απέναντι από τον Μελίσσα, ο οποίος μπλόκαρε. Μικρό το κακό για τους Πειραιώτες πάντως, αφού λίγα λεπτά μετά, στο 20′, το έβαλαν το γκολ: Σέντρα του Χολέμπας, όχι καλό διώξιμο από τον Περέιρα, πάσα του Βρουσάι στον Μπρούμα και δυνατό σουτ για το 0-1.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα μπορούσε να κάνει άμεσα, στο 24′, το 0-2 με τον ίδιο παίκτη αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ μετά το πλασέ που επιχείρησε, με τον Ολυμπιακό να ελέγχει την κατάσταση. Και συνέχισε να το κάνει και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ουσιαστικά εξασφάλισε -παρά το γεγονός ότι υπάρχει ρεβάνς- την πρόκριση στους «8».

Στο 65′ ο Μελίσσας απέκρουσε το σουτ του Χασάν, μετά τη σέντρα του Ανδρούτσου, αλλά ο Βρουσάι ήταν εκεί που έπρεπε για να πάρει την μπάλα και να γράψει το 0-2, για να διαμορφωθεί το τελικό 0-3 στο 85′ με την κεφαλιά του Σισέ μετά το φάουλ του Πέπε.

Και όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, η ρεβάνς στο Φάληρο είναι εντελώς τυπική διαδικασία.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Μαλής, Βάντερσον, Τζανακάκης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Λιάβας, Άλβαρες (59′ Μπαρμπόσα), Γιάκολις, Αριγίμπι (74′ Ντάλσιο), Αζάντι (59′ Ματσόλα, 78′ Μανθάτης).

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (60′ Σουρλής), Πέπε, Βρουσάι (73′ Λοβέρα), Μπρούμα (60′ Ραντζέλοβιτς), Σίλβα (73′ Κάιπερς), Χασάν (68′ Σουντανί).