Την τέταρτη διαδοχική νίκη του και πέμπτη στο σύνολο στον Α’ όμιλό του EuroCup πανηγύρισε στην έδρα του ο Προμηθέας Πάτρας. Οι Αχαιοί επικράτησαν με 88-77 της Μακάμπι Ρισόν Λεζιόν, για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης, και παρέμειναν στην κορυφή του γκρουπ, ενώ υποχρέωσαν τους Ισραηλινούς στην πέμπτη ήττα τους.

Οι Πατρινοί έφτασαν στη νίκη βασιζόμενοι στην πολύ καλή τους δημιουργία (21 ασίστ), την ευστοχία τους  στο τρίποντο (47.8%) και την εξαιρετική άμυνα που έπαιξαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ωστόσο, μπορούν να λένε πως θα μπορούσαν να είχαν επικρατήσει ακόμη πιο εύκολα, καθώς βρέθηκαν να προηγούνται μέχρι και με +15 λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Μελανό σημείο της εμφάνισής τους ήταν τα 13 λάθη, ένα στατιστικό που καλούνται να διορθώσουν στα επόμενα ματς.

Εξαιρετικός για την ελληνική ομάδα ήταν ο Κρις Μπαμπ με 20 πόντους (2/4 διποντα, 4/8 τρίποντα και 4/5 βολές), όπως και ο Λίποβι με 14 πόντους (4/5 τρίπκντα)

Επόμενη «αποστολή» και μάλιστα πολύ δύσκολη για τον Προμηθέα, είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μονακό στις 13 Νοεμβρίου, τη μοναδική ομάδα που τον έχει αναγκάσει σε ευρωπαϊκή ήττα αυτήν τη σεζόν.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 43-30, 63-54, 88-77