Τι απάντησε ο σχολιαστής που έκανε την αναφορά για τον Λουκάκου και τις μπανάνες

«Δεν είμαι ρατσιστής και θεωρώ ότι το έχω αποδείξει πολλές φορές»


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
16:56
17/09/2019
Τι απάντησε ο σχολιαστής που έκανε την αναφορά για τον Λουκάκου και τις μπανάνες
1
loading

Ο σχολιαστής που προκάλεσε σάλο στην Ιταλία -και όχι μόνο- με την αναφορά του στον Ρομέλου Λουκάκου και τον τρόπο που μπορεί να τον σταματήσει κάποιος αντίπαλος, ο οποίος είναι «να του πετάξεις δέκα μπανάνες να φάει», πήρε θέση σχετικά με τα όσα είπε και προσπάθησε να εξηγήσει ότι δεν είχε καμία ρατσιστική πρόθεση εναντίον του επιθετικού της Ίντερ.

Ο Λουτσιάνο Πασιράνι, που απομακρύνθηκε από το πάνελ της εκπομπής στο TopCalcio24, απολογήθηκε μέσω τηλεφωνικής του παρέμβασης, λέγοντας ότι στα 40 χρόνια που είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου, όντας πλέον ο ίδιος 80 ετών, δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για να «κουβαλάει» τον χαρακτηρισμό του ρατσιστή.

«Όλα αυτά τα χρόνια έχω δουλέψει με πάρα πολλούς μαύρους ποδοσφαιριστές χωρίς κανένα πρόβλημα. Η επί 17 χρόνια σύντροφός μου είναι από το Μαρόκο, ενώ ο γιος μου έχει παντρευτεί μια Αφρικανή, με την οποία έχει δύο παιδάκια. Δεν είμαι ρατσιστής και θεωρώ ότι έχω αποδείξει πολλές φορές πως έχω την κατάλληλη παιδεία», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΘΕΜΙΣ.Π

    Οκέυ. Όλα τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζει, ο φίλτατος Ιταλός, μοιάζουν να συνηγορούν στο ότι ΔΕΝ είναι Ρατσιστής. Δεν εξηγεί όμως πουθενά ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ. Γιατί αναφέρθηκε με αυτό τον τρόπο στον ποδοσφαιριστή, τρόπο που είναι Ρατσιστικός. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ΜΗ ρατσιστές. Απλά υπάρχουμε όλοι εμείς που καταπολεμούμε αυτό το Κτήνος που υποβόσκει μέσα μας και θέλει να εκδηλωθεί κάθε στιγμή. Το καταπολεμάμε με λύσσα και το νικάμε αποκτώντας την ταμπέλα του Αντιρατσιστή. Μια ιδιότητα- ταμπέλα που όσο δύσκολα κατακτήθηκε. άλλο τόσο δύσκολα και απείρως δυσκολότερα μπορεί να διατηρηθεί. Έτσι και ο καλός φίλος. Τελικά όμως ΝΙΚΗΘΗΚΕ!! Ποιος ξέρει γιατί.
    Δεν θα σταθώ στις επιλογές του γιού του. Αδιάφορο. Αλλά η δική του επιλογή με τη Μαροκινή σύζυγο δημιουργούν πρόσθετα ερωτηματικά. Μου περνά από το μυαλό η περίπτωση επαγγελματιών όπως οι πυροσβέστες. Άνθρωποι που αφού έχουν φάει τις φωτιές με το κουτάλι, έχουν κινδυνεύσει τη ζωή τους μέσα σε αυτές βλέποντας ανθρώπους να κατακαίγονται, αργότερα, σε περιόδους νηνεμίας τους ξεφεύγουν μαύρα ανέκδοτα γι αυτά που έζησαν (καταλαβαίνετε τι εννοώ). Στην φωτιά όμως θα τους ξαναδείς πάλι να μάχονται πρώτοι απ όλους.
    Τα ανέκδοτα όμως και μαύρα ήταν και ΑΠΡΕΠΗ και μάλλον παρουσίαζε χαρακτήρα άλλον από εκείνο που πραγματικά επεδείκνυαν κατά τη σωτήρια δράση τους.
    Το παράδειγμα δόθηκε θέλοντας να καταδείξω ότι η Μαροκινή σύζυγος σε τίποτα δεν θα εμπόδιζε τον καλό μας Ιταλό φίλο να παραμένει και κομματάκι ρατσιστής. ΘΕΜΗΣ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει