Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την ΑΕΚ. Αυτό που ήρθε τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο αφορά την απόκτηση του σέντερ φορ. Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση φέρεται να χτύπησε την πόρτα της Άντερλεχτ προκειμένου να ρωτήσει για τον 27χρονο διεθνή Σουηδό φορ, Ισαάκ Τέλιν, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Βέλγοι. Ο ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε στη Λεβερκούζεν, ωστόσο η γερμανική ομάδα δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς των 4 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, οι «μωβ» είναι ανοικτοί σε δανεισμό του ποδοσφαιριστή, μιας και αυτός δεν φέρεται να υπολογίζεται. Όλη αυτή η φημολογία ασφαλώς και δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο παίκτης βρίσκεται όντως στην «κιτρινόμαυρη» λίστα για τη θέση του επιθετικού.

Πάντως, αυτό που σίγουρα υπάρχει είναι ο ανοικτός δίαυλος μεταξύ ΑΕΚ και Άντερλεχτ, ο οποίος άνοιξε με την πώληση του Όγκνιεν Βράνιες στον σύλλογο των Βρυξελλών και στη συνέχεια η επιστροφή του Βόσνιου στόπερ στην Ένωση με τη μορφή δανεισμού στην Ένωση.