Το όνομά του είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό πριν μερικά καλοκαίρια. Η καριέρα του, όμως, συνεχίστηκε στην Αζαξιό, όπου αγωνίζεται από το 2011. Ο Γκιγιέρμο Οτσόα επιθυμεί να αγωνιστεί σε μια μεγαλύτερη ομάδα, όπως φαίνεται από όσα δήλωσε σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τις μεταγραφές.

«Όνειρό μου είναι να παίξω σε μια ομάδα που θα έχει υψηλούς στόχους και θα κυνηγά τίτλους. Μπορεί να είμαι ικανοποιημένος στην Αζαξιό, δεν κρύβω, ωστόσο, πως δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες μου», τόνισε ο Μεξικανός τερματοφύλακας.

Από τα λόγια του φαίνεται πως στο μυαλό του είναι ήδη η αποχώρηση από την Αζαξιό. Ο Οτσόα, όμως, το διαψεύδει. «Το μόνο που σκέφτομαι στην παρούσα φάση είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μου. Αυτό που θέλω είναι να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τη χρονιά. Για το μέλλον μου υπάρχει καιρός να ασχοληθούμε», σημείωσε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα στην οποία ο Οτσόα παραχώρησε τη συνέντευξη, για τον τερματοφύλακα ενδιαφέρεται η Λίβερπουλ, η οποία είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Αζαξιό.

Το συμβόλαιο του Μεξικανού με την ομάδα της Κορσικής λήγει το 2014, αλλά υπάρχει οψιόν μονομερούς ανανέωσής του από την πλευρά του συλλόγου.

Πηγή: sport-fm.gr