Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και η τέταρτη επαφή μεταξύ των διοικούντων του Παναθηναϊκού και του Λουκά Βύντρα. Ο Χρήστος Παναγόπουλος συνομίλησε και πάλι με τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή για να βρεθεί η «χρυσή τομή» αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό με τις δύο πλευρές να οδηγούνται εκ νέου σε αδιέξοδο στις συζητήσεις τους για τη λύση της συνεργασίας τους.

Οι «πράσινοι» πρότειναν και πάλι στον Βύντρα να μειώσει το πολύ υψηλό συμβόλαιό του κατά 50% και να μείνει ή, εάν θέλει να μείνει ελεύθερος (αυτό που επιθυμούν και οι δύο πλευρές), να πάρει μερικά χρήματα από το φετινό του συμβόλαιο και να πάει όπου θέλει!

Ο παίκτης, όχι μόνο δεν δέχεται κάτι παρόμοιο, αλλά αυτά που ζητάει είναι πολύ μακριά από αυτά που προτείνει ο σύλλογος. Ο Βύντρα θέλει όλο το φετινό ποσό του συμβολαίου του (650.000€) και λίγα χρήματα από το ποσό της επόμενης σεζόν ως αποζημίωση… απόλυσης. Κι αυτό, διότι, όπως διατείνεται η πλευρά του παίκτη, θα μείνει ανενεργός μιας και δεν προλαβαίνει να βρει ομάδα τώρα (η μεταγραφική περίοδος λήγει την Πέμπτη) και ως εργαζόμενος, οφείλει να διεκδικήσει ποσό αποζημίωσης σε συμβόλαιο που έχει υπογράψει.

Μύλος δηλαδή, με τις δύο πλευρές να οδηγούνται πλέον σε σύγκρουση, κάτι, που δεν βολεύει σε καμία περίπτωση τον Παναθηναϊκό. Αφού ο παίκτης, λογικά, θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για τα οφειλόμενα και φυσικά, θα δικαιωθεί και θα μπορεί να διεκδικήσει μεγάλο μέρος των χρημάτων μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

Πηγή: Sport-fm.gr