Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία», με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, στις 27 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Έχοντας υπόψη:

Α. Τις διατάξεις του από 24.05.2012 Καταστατικού του Σωματείου

Β. Την από 03.12.2012 απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τα ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ του Σωματείου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 27 Δεκεμβρίου 2012 ώρα 17.00 μ.μ. στο κλειστό της Λεωφ. Αλεξάνδρας (Τάφος του Ινδού). Η Συνέλευση θα λάβει χώρα ταυτόχρονα και με ηλεκτρονική παρουσία και ψηφοφορία για όποια μέλη επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτήν ηλεκτρονικά.

Για τη διαπίστωση της κατά το καταστατικό προβλεπομένης απαρτίας και ψηφοφορίας θα υπολογισθούν σωρευτικά τόσο η φυσική παρουσία και ψηφοφορία μελών στο χώρο της Συνέλευσης όσο και η ηλεκτρονική παρουσία και ψηφοφορία μελών. Τα μέλη δύνανται να επιλέξουν μόνον έναν εκ των δύο τρόπων συμμετοχής στη Συνέλευση.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Αναπροσαρμογή ύψους δικαιώματος εγγραφής και ετήσιας συνδρομής.

2. Ενημέρωση για την επικείμενη επικοινωνιακή πολιτική του Σωματείου και τους στόχους διεύρυνσης της βάσης με νέα μέλη-Έγκριση σχετικών αποφάσεων.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαρτία που προβλέπεται στο Καταστατικό, η Επαναληπτική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Δεκεμβρίου 2012 ώρα 17.00 μ.μ. στον ίδιο (φυσικό και διαδικτυακό) χώρο και με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

Στην περίπτωση αυτή, η Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία ανεξαρτήτως του αριθμού των παρόντων μελών.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Α) Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη να έχουν τακτοποιήσει μέχρι 23.12.2012 το αργότερο τυχόν εκκρεμότητες των στοιχείων, για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός και καθυστέρηση την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Β) Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα τακτικά μέλη, τα οποία θα έχουν εγγραφεί με καταβολή εγγραφής/συνδρομής, απαιτούμενα στοιχεία και έγγραφα μέχρι και 20.12.2012.

Γ) Τα μέλη κατά την προσέλευσή τους με φυσική παρουσία θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, ανάλογα με τα στοιχεία που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους. Επιθυμητή και η επίδειξη κάρτας μέλους του Σωματείου.

Σχετικά με τα ανωτέρω και ειδικά για τη δυνατότητα ηλεκτρονικής συμμετοχής στη Συνέλευση λεπτομέρειες και οδηγίες θα αναρτηθούν εγκαίρως στην ιστοσελίδα του Σωματείου www.paomprosta.gr

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.»

Πηγή: sport-fm.gr