Στη διάψευση όσων δημοσιευμάτων ήθελαν το Μάριο Μπαλοτέλι να αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, προέβη ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Οι φήμες για επερχόμενη «φυγή» του Ιταλού επιθετικού από την ομάδα των «πολιτών» είχαν αρχίσει να φουντώνουν, καθώς ο προπονητής συνήθιζε φέτος να τον αφήνει εκτός εντεκάδας.

Όλα αυτά όμως ανήκουν πια στο παρελθόν, καθώς στο χθεσινό ματς με τη Γουίγκαν (2-0),ο «Σούπερ Μάριο» ξεκίνησε βασικός και άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό τερμάτων, δίνοντας το προβάδισμα στη Σίτι και παράλληλα χαρά στον τεχνικό, ο οποίος τόνισε πως δεν τίθεται θέμα μεταγραφής του Μπαλοτέλι.

«Σε καμία περίπτωση δεν θα πουλήσουμε τον Μάριο. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρε το πρώτο του γκολ στη σεζόν και ελπίζω να βελτιωθεί κι άλλο. Είναι ένας από τους τέσσερις επιθετικούς μας και είναι φανερό πως συγκριτικά με πέρυσι, δυσκολεύεται να βρει δίχτυα. Πάντως πιστεύω πως αν συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, αυτό θα αλλάξει», ήταν τα λόγια του 48χρονου Ιταλού.

Πηγή: sport-fm.gr