Να ξεπεράσει το σοκ της ήττας από την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ» θέλει η Μαν. Γιουνάιτεντ, που δοκιμάζεται για τον όγδοο όμιλο του Champions League από την Κλουζ του Παντελή Καπετάνου.

Οι δευτεραθλητές Αγγλίας μετά το 3-2 από τους «πετεινούς» βρίσκονται στο -4 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, αλλά στοχεύουν στο απόλυτο στους ομίλους. Βίντιτς, Τζόουνς και Σμόλινγκ παραμένουν εκτός πλάνων του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον λόγω τραυματισμού, o Βαλένσια κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ στην Αγγλία αποφασίστηκε να μείνουν Κάρικ, Σκόουλς και Γκιγκς.

Η Κλουζ θριάμβευσε με 5-1 επί της Γκλόρια Μπίστριτα, αλλά παραμένει πέμπτη. Απουσίες για τους πρωταθλητές Ρουμανίας είναι αυτές των Ντέατς, Βας, Σαρέ και Ρόνι.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν προϊστορία στα Κύπελλα Ευρώπης. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα ματς σε ρουμανικού εδάφους, με τελευταία το περσινό 2-0 επί της Οτελούλ Γκαλάτι. Στο μοναδικό της παιχνίδι ως γηπεδούχος κόντρα σε αγγλική ομάδα, η Κλουζ είχε κρατήσει την Τσέλσι στο 0-0 στους ομίλους της περιόδου 2008/09.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται την Μπράγκα. Οι πρωταθλητές Τουρκίας είναι και πρωτοπόροι εντός των τειχών παρότι έχασαν με 2-0 από την Ορντουσπόρ την Παρασκευή. Σίγουρα εκτός πλάνων του Φατίχ Τερίμ είναι ο Ουιφαλούσι, ενώ αμφίβολος είναι ο Αλτιντόπ.

Η Μπράγκα μετά το 2-0 επί της Γκιμαράες εκτός έδρας υπολείπεται ενός βαθμού των πρωτοπόρων Μπενφίκα και Πόρτο στην Πορτογαλία. Ο Ζοσέ Πεσέιρο δεν υπολογίζει μόνο στη βοήθεια του Καρλάο.

Οι δύο ομάδες δεν έχει τύχει να τεθούν ποτέ αντιμέτωπες στην Ευρώπη. Η Γαλατάσαραϊ στη μοναδική προηγούμενη αναμέτρησή της με ομάδα της Πορτογαλίας είχε κερδίσει με 2-0 τη Μπενφίκα στη Λισαβόνα, για τους ομίλους του Κυπέλλου UEFA τη σεζόν 2008/09.

Η Μπράγκα μετρά δύο νίκες σε ισάριθμες επισκέψεις στην Τουρκία, ενώ παράλληλα είναι αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της στην Ευρώπη μακριά από την έδρα της.

Γαλατασαράι-Μπράγκα (21:45)
Κλουζ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45)

Βαθμολογία

Ομάδα Βαθμοί Διαφορά τερμάτων

Κλουζ 3 (2-0)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 (1-0)
Γαλατασαράι 0 (0-1)
Μπράγκα 0 (0-2)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράγκα (21:45)
Γαλατασαράι-Κλουζ (21:45)

Πηγή: sport-fm.gr