Το μνημόνιο που συμφώνησαν οι Βγενόπουλος, Πατέρας και Βαρδινογιάννης περιλαμβάνει όρο για το 25% του Τζίγγερ και συμφωνία για αποκήρυξη κάθε διχαστικής κίνησης.

Αναλυτικά, το μνημόνιο αναφέρει:

1. Τα ποσοστά των ανωτέρω στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παραμείνουν ως έχουνε μέχρι την 01.05.2011

2.Θα συμμετέχουμε και οι τρεις στην αύξηση κεφαλαίου των € 15.000.000 στο ποσοστό που έχουμε σήμερα (Αναμένετε να διευκρινισθεί η θέση των υπόλοιπων μετόχων).

3. Οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας θα έχουμε το «call option» να αποδεχθούμε την μείωση κατά 25% των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη , την 01.05.2011 μέσω μεγαλύτερης συμμετοχής σε επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και όχι σαν «δωρεά».

Η παραπάνω αποδοχή μείωσης του ποσοστού του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη θα εξαρτηθεί από το εάν θα υπάρξει από τώρα μέχρι την 01.05.2011 κλίμα ειλικρινούς εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ των Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Πατέρα.

Εάν δεν υπάρχει καλή πίστη και διάθεση ειλικρινούς συνεργασίας ή οποιαδήποτε αλλαγή μετοχικής σύνθεσης είναι άνευ ουσίας.
(Την ίδια «ζημιά» ή «καλό» στην ομάδα μπορεί να κάνει ο κάτοχος του 5% με τον κάτοχο του 50%).

4. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα αποκηρύξει δημόσια κάθε διχαστική κίνηση που εκπορεύεται από το περιβάλλον και το ίδιο θα πράξουν και ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Νικόλας Πατέρας αν προκύψει τέτοιο ζήτημα.

Πηγή: gazzetta.gr