Ο Άλεξ Σονγκ, μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του από την Άρσεναλ στην Μπαρτσελόνα, υποχρεώθηκε να αλλάξει νούμερο στη φανέλα. Το αγαπημένο του «17», που φορούσε στους «κανονιέρηδες», το φοράει ο Πέδρο, που δεν είναι διατεθειμένος να το παραχωρήσει. Τελικά η επιλογή του Καμερουνέζου μέσου είναι το «27», που έχει ιδιαίτερη αξία για αυτόν.

Δεν κράτησε πολλές μέρες η προσπάθεια της Μπαρτσελόνα να πείσει τον Αρσέν Βενγκέρ να της παραχωρήσει τον Άλεξ Σονγκ. Η προσφορά των Ισπανών ικανοποίησε τον Αλσατό προπονητή και έτσι ο Καμερουνέζος μέσος, έναντι 19 εκατ. ευρώ, μετακόμισε στη Βαρκελώνη.

Με την άφιξή του στους «μπλαουγκράνα» ο Σονγκ έπρεπε να επιλέξει νούμερο στη νέα του φανέλα. Το αγαπημένο του «17» δεν είναι διαθέσιμο, αφού ανήκει στον Πέδρο. Τελικά ο Καμερουνέζος επέλεξε το «27», που έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνον.

Ο Σονγκ είναι ο έκτος από τα 27 αδέλφια! Η μεγάλη οικογένεια των Σονγκ αποτελείται από 10 αγόρια και 17 κορίτσια, για τα οποία ο Άλεξ τρέφει μεγάλη αγάπη και αποφάσισε να τα τιμήσει, φορώντας το «27», ελπίζοντας να του φέρει τύχη στη νέα περιπέτεια της καριέρας του.

Πηγή: sport-fm.gr