Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης και στη συνέχεια ο ΠΑΣ Γιάννινα να έχουν το πιο δύσκολο πρόγραμμα στην εκκίνηση της νέας σεζόν, αλλά οι Σάββας Παντελίδης και Γιάννης Πετράκης δείχνουν να κρατάν πολύ σφιχτά τη θέση τους στον πάγκο των ομάδων που ηγούνται προπονητικά. Ειδικά ο Κρητικός κόουτς θεωρείται «τοτέμ» στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και οι όποιοι τριγμοί στην αρχή θα απορροφηθούν.

Δεν ισχύει το ίδιο και για τον Βαλεριάν Ισμαέλ στον Απόλλωνα Σμύρνης, που ήταν ούτως ή άλλως σε πίεση και πριν την έναρξη της Super League. Η ήττα (0-1) από την ΑΕΛ, μάλιστα, κάνει το έργο του ακόμη πιο δύσκολο, με το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στη Λιβαδειά να μοιάζει καθοριστικό για εκείνον. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ίσως να μην φτάσουμε ούτε μέχρι εκεί για να έρθει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία…

Δεδομένο θεωρείται ότι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» επεξεργάζονται εναλλακτικά σχέδια για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της ομάδας, με το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη να έχει παίξει στο πρόσφατο παρελθόν και να κάνει θετικό «γκελ» στον κόσμο. Παρόλα αυτά, ίσως δεν είναι ο μόνος.