Μπορεί να πέρασαν λίγες ώρες από την επιστροφή της εθνικής ομάδας νέων της Εθνικής Ελλάδας, ωστόσο, ο Παναγιώτης Μπάλλας βρήκε τον χρόνο και παρευρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας Κ-20 του Ατρομήτου.

Από την πλευρά τους οι νεαροί παίκτες τον υποδέχτηκαν με επευφημίες, ενώ του έδωσαν συγχαρητήρια για την παρουσία του στο τουρνουά.

Ο ασημένιος Πρωταθλητής του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-19 της Εσθονίας, δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε και θέλησε να παρακολουθήσει την πρώτη συνάντηση της ομάδας, παρά την κούραση από το ταξίδι, αλλά και την μεγάλη προσπάθεια με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μάλιστα άκουσε και την ομιλία του προπονητή Μάρκου Δήμου, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους νέους παίκτες.

Τον 19χρονο χαφ περιμένει πως και πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην προετοιμασία του Ατρομήτου, καθώς έχει σχηματίσει την καλύτερη εντύπωση από όσα είδε από τον παίκτη του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τον θεωρεί ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας. Μάλιστα μαζί με τον Ιγκλέσιας αναμένεται να… «πολεμήσουν» για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Πηγή: sport-fm.gr