Εγγυήσεις και διαβεβαιώσεις για διοικητική σταθερότητα έχει ζητήσει προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Ζεσουάλντο Φερέιρα και όλα δείχνουν πως τις έλαβε. Μια ανάσα από την ανανέωση ο Πορτογάλος τεχνικός που –όπως φαίνεται- θα παραμείνει για ακόμη δύο χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού. «Πρώτης τάξεως πελάτης ο Φεϊζάλ» αναφέρει επιστολή της Saudi Arabia Bannk.

Άλλωστε, από την αρχή των διαπραγματεύσεων είχε διαφανεί το καλό κλίμα που τελικά οδήγησε στην παραμονή Φερέιρα. Διαφορά στο οικονομικό δεν υπήρξε και ο μόνος ενδοιασμός του Πορτογάλου αφορούσε την κατάσταση στη διοίκηση του «τριφυλλιού», καθώς κανείς δεν θα ήθελε να επαναληφθεί μια χρονιά όπως η περσινή, η οποία κύλησε μέσα στην αστάθεια και την αβεβαιότητα.

Έτσι το νέο συμβόλαιο του Φερέιρα –ίσως ακόμη και εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις- θα είναι διετούς διάρκειας και θα προβλέπει μπόνους για είσοδο στους ομίλους Champions League και Europa League.

Φάκελος «Φεϊζάλ»
Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε από την ΕΕΑ το σκεπτικό με βάση το οποίο χορηγήθηκε άδεια στον Φεϊζάλ Αλ Σαούντ για την απόκτηση άνω του 33% της ΠΑΕ.

Σε επιστολή της Saudi Arabia Bank, αναφέρεται πως πρόκειται για «πρώτης τάξεως τραπεζικό πελάτη κι έχει λογαριασμό καταθέσεων με άριστο μέσο υπόλοιπο». Επίσης τονίζεται ότι οι καταθέσεις του προέρχονται από νόμιμα κέρδη, ενώ υπάρχει και επιστολή της τράπεζας Postbank Filialvetrieb AG, όπου αναφέρεται ότι ο Φεϊζάλ διαθέτει επαρκείς οικονομικούς πόρους για να συμμετάσχει στην ΑΜΚ της ΠΑΕ, συνεισφέροντας ποσό έως και 55 εκατ. ευρώ εντός των ετών 2012-13.

Πηγή: sport-fm.gr