Το σχήμα του Ολυμπιακού στο τρίτο δεκάλεπτο εκμεταλλεύθηκε ο Παναθηναϊκός για να περάσει μπροστά στο σκορ στον χθεσινό δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ και να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Είναι διδακτική η σειρά των αγώνων αυτών γιατί σου δίνει την ευκαιρία να μελετάς δύο μεγάλους προπονητές», σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Ήταν μια συγκλονιστική ματσάρα. Μακάρι να έπαιζαν άλλο τόσο για να το βλέπαμε το παιχνίδι και να χαιρόμασταν. Μέσα στο παρκέ βλέπει ότι ο Ολυμπιακός χθες έχει φρεσκάδα. Χθες το εκμεταλλεύτηκε αυτό και άνοιξε πολλές φορές το παιχνίδι. Κατάφερε να πετυχαίνει γρήγορα καλάθι μετά από μια επίθεση του Παναθηναϊκού. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ο Παναθηναϊκός, ο γερόλυκος ο οποίος δεν θέλει με τίποτα να χάσει το στέμμα», τόνισε.

Στη συνέχεια σχολίασε για το παιχνίδι… «Το παιχνίδι γύρισε στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύθηκε το σχήμα που είχε ο Ολυμπιακός και άνοιξε εκείνος το παιχνίδι. Ο Γιασικεβίτσιος έβγαλε καλές πάσες ο ΠΑΟ καλές επιθέσεις και γύρισε το ματς. Ο Ίβκοβιτς ίσως να έπρεπε να πάρει ένα τάιμ-αουτ σε όλο το διάστημα και να σταματήσει τον ρυθμό», είπε.

Πώς όμως εκείνος να προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την ενέργεια που βγάζει ο Ολυμπιακός στο παρκέ; «Δεν μπορώ να κριτικάρω τον Ομπράντοβιτς. Ίσως να χρησιμοποιούσα περισσότερο χρόνο κάποιους παίκτες. Δεν μπορώ να υποτιμήσω τον Μάριτς που έκανε όργια με την Παρτιζάν, ούτε και τον Λογκαν που είναι σκόρερ. Έξω από το χορό όμως πολλά τραγούδια λέμε. Ο κόουτς ξέρει σίγουρα περισσότερα από εμάς», κατέληξε.

Για την παρουσία του κόσμου επεσήμανε: «Πρέπει να σταθούμε στην παρουσία του και στη συμπεριφορά του στα πρώτα ματς. Δεν πρέπει να χαλάσουμε τη σειρά. Περιμένω ακόμη συγκλονιστικότερες αναμετρήσεις. Τώρα θα γίνονται περισσότερο ενδιαφέροντα παιχνίδια. Οι παίκτες θα έχουν ζήλο. Ο Ολυμπιακός θέλει τον τίτλο άσχετα αν πήρε τον τελικό της Ευρωλίγκας και ο ΠΑΟ όμως δεν θέλει να δώσει τα πρωτεία», τόνισε και τέλος ανέφερε για τον Άρη:

«Άλλαξε σελίδα η ομάδα. Μπήκαν άνθρωποι που καλούνται να διαχειριστούν ένα τεράστιο χρέος. Εγώ τους είπα ότι θα τους βοηθήσω εάν θέλουν να μείνω κοντά τους. Δεν μπορείς να αφήσεις την ομάδα σε μια τόσο κρίσιμη καμπή. Σήμερα είναι πιθανό να μου κάνουν την πρόταση που μου αξίζει και να δώσουμε τα χέρια για να αρχίσουμε μια δύσκολη πορεία. Θα είναι δύσκολα τα επόμενα χρόνια αλλά η δυναμική του σωματείου είναι πολύ μεγάλη».

Πηγή: sport-fm.gr