Νέες πιέσεις για τον Παναθηναϊκό -ασφυκτικές πλέον- στο ζήτημα των οφειλών του προς ποδοσφαιριστές, με το «τριφύλλι» να βρίσκεται ξανά στο φάσμα αφαίρεσης βαθμών και απαγόρευσης μεταγραφών. Αυτές έρχονται τόσο από τον Γιώργο Κουτρουμπή, που απέσυρε την προηγούμενη προσφυγή του, για να φέρει… νέα, με αυξημένες απαιτήσεις, όπως και από τον Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος μόνο θετικά δεν είδε το γεγονός ότι ο Νίκλας Χουλτ εξοφλήθηκε τη δόση Οκτωβρίου και εκείνος όχι.

Στις 11 του τρέχοντος μήνα αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση του Δανού στόπερ, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» δεν πήρε ιδιαίτερα θετικά το γεγονός ότι ο πρώην συμπαίκτης του έλαβε τη δόση του Οκτωβρίου από τους «πράσινους». Έτσι, ο 26χρονος αμυντικός της Ζυρίχης πιέζει για να λάβει τις ληξιπρόθεσμες δόσεις, έχοντας ως «όπλο» του την αφαίρεση βαθμών.

Ο Τελάντερ ζητάει ένα ποσό γύρω στις 102.000 ευρώ. Οι 10.000 είναι για τη δόση Νοεμβρίου , οι 46.000 για τη δόση Δεκεμβρίου και άλλες 46.000 ευρώ από μία δόση που λήγει στις 6 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό πρέπει να ασχοληθούν και με τον Κουτρουμπή. Ο 26χρονος στόπερ ζητούσε αρχικά 310.000 ευρώ μέσω προσφυγής την οποία και απέσυρε, για να επανέλθει με άλλη, με την οποία αξιώνει πλέον 475.000 ευρώ από το «τριφύλλι». Στο ποσό προστίθενται και κάποια μπόνους, που δεν του είχαν καταβληθεί, αλλά και την επιβολή κυρώσεων στην ομάδα, αν δεν υπάρξει συνέπεια στις απαιτήσεις του. Δηλαδή, αφαίρεση βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αρχίζουν άμεσα νέο γύρο επαφών με την πλευρά του παίκτη, ώστε να υπάρξει συμβιβασμός και να κλείσει εξωδικαστικά η υπόθεση. Η εκδίκαση της νέας προσφυγής του Κουτρουμπή έχει οριστεί για τις 15 Ιανουαρίου, τέσσερις ημέρες, δηλαδή, μετά από αυτήν του Τελάντερ.

Κοινή συνισταμένη στις περιπτώσεις Τελάντερ, Κουτρουμπή και Χουλτ, είναι ο δικηγόρος που τους εκπροσωπεί, ένας παράγοντας που θα παίξει σίγουρα τον ρόλο του.