Σε μια πάρα πολύ κρίσιμη στιγμή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τη σκηνικό στο διοικητικό επίπεδο να είναι θολό, ενώ ακόμη χειρότερη είναι η κατάσταση στα οικονομικά της ΠΑΕ, καθώς αυτό που επικρατεί είναι το «μαύρο».

Το τελευταίο διάστημα, τόσο οι οργανωμένοι όσο και οι παλαίμαχοι του «τριφυλλιού» αιτούνται τη δημοσιοποίηση των οικονομικών της ΠΑΕ, προκειμένου να διαπιστωθεί επακριβώς το μέγεθος του προβλήματος. Ακόμη και οι απλοί φίλαθλοι, που ο λόγος τους μπορεί να περνάει μόνο από ραδιοφωνικούς σταθμούς ή τα σχόλια στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, αυτό ζητούν επιτακτικά.

Η παρουσίαση της πραγματικής οικονομικής κατάστασης από τους ορκωτούς λογιστές που ελέγχουν την ΠΑΕ, αποτελεί τον μοναδικό δρόμο για να καταστρωθεί το οποιοδήποτε σχέδιο. Έτσι, λοιπόν, στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ αναμένεται να τεθεί επί τάπητος η παρουσίαση των δεδομένων σε αυτό το κομμάτι.

Εφ’ όσον η διαδικασία αυτή περάσει από έγκριση, κάτι που αναμένεται να συμβεί, τότε στο αμέσως επόμενο διάστημα θα βγουν στο «φως» της δημοσιότητας τα στοιχεία που αφορούν τα χρέη και τις εκκρεμότητες της εταιρίας.