Ευχάριστα νέα είχε για την ΑΕΚ είχε η χθεσινή ημέρα, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Ούρος Τσόσιτς να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση της ομάδας. Αυτό σίγουρα δημιουργεί αίσθημα ανακούφισης στους ανθρώπους της Ένωσης, καθώς μετά την κάκιστη εικόνα που έβγαλε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στον πρώτο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, ο Σέρβος συγκέντρωνε αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί ως βασικός στη ρεβάνς της Μόσχας.

Ο Τσόσιτς είχε τραυματιστεί στην προπόνηση του Σαββάτου (29/07) και όλοι φοβήθηκαν τα χειρότερα. Τελικά, διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση (και όχι κάταγμα) στα δάχτυλα, πρόβλημα το οποίο φαίνεται να ξεπέρασε πολύ γρήγορα, καθώς έβγαλε όλο το πρόγραμμα εκγύμνασης. Όλοι στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» περιμένουν να δουν με ανυπομονησία εάν ο νεαρός στόπερ καταφέρει να αρπάξει την ευκαιρία και επιβεβαιώσει τις ελπίδες που υπάρχουν προς το πρόσωπό του.

Στα Σπάτα βρισκόταν χθες για να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ο Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος είχε ζητήσει άδεια να προπονηθεί μόνος του το πρωί του Σαββάτου και να επιστρέψει στις προπονήσεις χθες το απόγευμα, λόγω σοβαρού οικογενειακού ζητήματος. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο έμπειρος επιθετικός μετέβη στην Πορτογαλία, με τις φήμες για αποχώρησή του από την Ένωση να αυξάνονται.

Βεβαίως, το ότι ο Αλμέιδα επέστρεψε στις προπονήσεις δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει στην ΑΕΚ. Οι πιθανότητες να αποχωρήσει είναι σαφώς περισσότερες από αυτές να μείνει, με το «βαρύ» του συμβόλαιο να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξει ο δρόμος για έναν άλλον επιθετικό, που ίσως πάρει και φανέλα βασικού, με μεγάλη «καψούρα» όλων στην ομάδα να είναι ο Σέχριο Αραούχο.