Θετικά ήταν τα μηνύματα που έστειλε χθες ο ΠΑΟΚ, στο πρώτο του φιλικό ενόψει της νέας σεζόν, καθώς η νίκη με 4-0 έστω και επί της αδύναμης Τούμπιζε, ήρθε με εμφατικό τρόπο. Μηνύματα έστειλε -ειδικά προς τον Λούμπις Μίχελ- έστειλε και ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος ζήτησε δύο ποδοσφαιριστές, μαζί με τερματοφύλακα.

Μετά το παιχνίδι με τους Βέλγους και σε ερώτηση για τους τους γκολκίπερ, απάντησε: «Περιμένω νέα, αλλά είναι και ο κ. Μίχελ εδώ, οπότε μπορείτε να τον ρωτήσετε. Είναι γεγονός ότι περιμένω τερματοφύλακα». Όσον αφορά τη γενικότερη ενίσχυση του ρόστερ, τόνισε: «Θα δούμε την εικόνα της ομάδας στα επόμενα φιλικά και θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά είναι πιθανό να χρειαστούμε άλλους δύο παίκτες».

Ο ένας από αυτούς τους παίκτες έρχεται εντός δύο ή τριών ημερών και είναι ο Ρόμπερτ Μακ. Για τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό μένουν να διευθετηθούν όλα τα θέματα με τους Ρώσους και ο παίκτης να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατόν στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία. Ωστόσο, ήδη έχει χαθεί σημαντικός χρόνος.

Όσον αφορά τον τερματοφύλακα, χθες φάνηκε ότι η περίπτωση του Γκιγιέρμο Οτσόα να τελειώνει οριστικά αρνητικά -τουλάχιστον σύμφωνα με όσα υποστήριζαν από τη Γαλλία- όμως στον «δικέφαλο» του Βορρά είναι αποφασισμένοι να περιμένουν όσο χρειαστεί. Έτσι, έδωσαν τον Μεξικανό κίπερ νέα διορία, με τον Ροντρίγκο Ρέι να είναι πάντα η πρώτη εναλλακτική λύση.

Ο λόγος που υπάρχει μια επιείκεια για τον Οτσόα, είναι το γεγονός πως εκείνος τις επόμενες ημέρες θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιά του, Κάρλα Μόρα. Και όπως καταλαβαίνει κανείς, είναι απασχολημένος και με άλλα πράγματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι με το που τελείωσαν για τον έμπειρο πορτιέρε οι υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας με το Μεξικό, ταξίδεψε άμεσα από τη Ρωσία στην Ίμπιζα, όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελετή.