Τσιάρτας μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: Μόνο ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται

«Φαίνεται ότι υπάρχει βούληση να σταματήσουν όλα αυτά, τα οποία συμβαίνουν»


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
16:36
18/11/2016
Τσιάρτας μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: Μόνο ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται
2
loading

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου με την αντιπροσωπεία των διεθνών της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου που κατέκτησε το τρόπαιο στο EURO 2004, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Βασίλης Τσιάρτας δήλωσε: «Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε κάποιες απόψεις πάνω στα θέματα του ποδοσφαίρου. Έγινε μια ωραία συζήτηση και φαίνεται ότι υπάρχει βούληση από την πλευρά της κυβέρνησης να σταματήσουν όλα αυτά, τα οποία συμβαίνουν και βλέπουμε καθημερινά. Τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Ερωτηθείς αν είναι αισιόδοξος για την εξεύρευση κάποιας λύσης είπε: «Αισιόδοξος μπορεί να είμαι, μπορεί και να μην είμαι. Το θέμα είναι αν υπάρχει πραγματικά βούληση να καλυτερεύσει η κατάσταση, να υπάρξει αξιοκρατία, αξιοπιστία και να μην υπάρχει βία στα ελληνικά γήπεδα».

Σε ερώτηση αν τους ζητήθηκε να βοηθήσουν είπε: «Όχι, απλά έγινε μια συζήτηση και προσπάθησαν (σ.σ. ο πρωθυπουργός και ο υφυπουργός Αθλητισμού) να δουν τα πράγματα από μια διαφορετική πλευρά. Δεν έγινε περαιτέρω κουβέντα για το αν θα αναλάβουμε κάποια θέση».

Τέλος, στην ερώτηση αν πιστεύει ότι αντιμετωπίζεται η κατάσταση στο ποδόσφαιρο, ο παλαίμαχος μέσος απάντησε: «Όλα αντιμετωπίζονται, μόνο ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται, αρκεί να υπάρχει βούληση».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Μαυρόγατα

    Πάρτον Τσιάρτα στο γάμο σου, να σου πει και του χρόνου...χαχα

  2. avatar Κάφρος

    Αφού το είπε ο Τσάρτας.............σώθηκαμε!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει