Πάθος και δύναμη ζήτησε να δει από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κόντρα στη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μιλώντας τους πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, τους τόνισε πως «περιμένω να τα δώσετε όλα», τους υπενθύμισε ότι «η διοίκηση θα βρίσκεται συνεχώς κοντά σας» και τους εξήγησε πως για να πετύχουν και φέτος «θα πρέπει να είστε μια γροθιά και στις χαρές και στις λύπες».

«Τελευταίοι στα χαζά πρόστιμα», το μήνυμά τους στους οργανωμένους.

Αναλυτικά όσα είπε κατά την παρουσία του στο Ρέντη:

«Καλωσορίζω τους νέους παίκτες στην ομάδα μας και εύχομαι σε όλους σας να είστε γεροί και πάνω απ’ όλα υγιείς. Όπως γνωρίζετε οι παλαιότεροι και μαθαίνετε τώρα οι καινούργιοι, ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια, μια γροθιά ενωμένη τόσο στις χαρές και τις επιτυχίες, όσο και στις δύσκολες. Έτσι πετύχαμε πέρυσι, έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε και φέτος.

Θέλω να ξέρετε ότι η διοίκηση και εγώ προσωπικά θα είμαι συνεχώς κοντά σας και θα στηρίξουμε, σε δύσκολες γενικότερα συνθήκες, την προσπάθεια που κάνετε. Θέλω και εσείς από την πλευρά σας να είστε σοβαροί και πειθαρχημένοι τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Πέρυσι είχαμε μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι με τις προσθήκες που έγιναν φέτος, θα είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο είναι το ίδιο και όλοι, μαζί με την διοίκηση, θα είμαστε κοντά σας.

Μπορεί να λένε διάφοροι ότι είμαστε φαβορί, γιατί οι αντίπαλοί μας έχουν προβλήματα, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν ισχύει και δεν πρέπει κανένας σας να θεωρεί και να λέει ότι είμαστε φαβορί.

Κανένας αντίπαλός μας δεν διαλύεται, όπως θέλουν να λένε, αντίθετα έχουμε όπως κάθε χρόνο να αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες και αντιπάλους που θέλουν να μας κερδίσουν.

Γνωρίζω ότι έχετε να αγωνιστείτε σε επίσημο παιχνίδι περίπου πέντε μήνες και αυτό σίγουρα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθειάς σας στον αγώνα της Τρίτης, όμως για αυτό το λόγο περιμένω από εσάς μεγαλύτερη ακόμα προσπάθεια, πάθος και δύναμη. Θέλω να τα δώσετε όλα στον αγώνα της Τρίτης.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους σας»

Φεύγοντας από το Ρέντη κατευθύνθηκε στο «Καραϊσκάκη» και σε συζήτηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού τούς εξήγησε πως «πρέπει να είμαστε πρώτοι στα εισιτήρια, πρώτοι στη δυναμική παρουσία και τελευταίοι στα χαζά και ανούσια πρόστιμα».

Πηγή: sport-fm.gr