Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας ανακοίνωσε τις ποινές για όσα είχαν γίνει στον αγώνα της Τραμπζονσπόρ με τη Φενέρμπαχτσε και οι αποφάσεις δεν άρεσαν, τελικά, στην ομάδα της Τραπεζούντας, όπως έδειξε και η οργισμένη ανάρτησή της στα social media.

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έγιναν τρομερά επεισόδια, με τη Φενέρ να φτάνει στο σημείο να απειλήσει ακόμη και με αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Ο λόγος ήταν το γεγονός ότι κινδύνευαν με βαριές τιμωρίες οι παίκτες της που υπερασπίστηκαν τους εαυτούς τους μετά την εισβολή των οπαδών της Τραμπζονσπόρ, η οποία είναι και αυτή που τιμωρήθηκε τελικά ως γηπεδούχος.

Γεγονός που δεν άρεσε καθόλου, όμως, στη διοίκηση του κλαμπ, όπως δείχνει και το… λιτό αλλά σαφές μήνυμά της μέσω των social media. «Γ@@ώ τη δικαιοσύνη σας. Σηκωθείτε και παραιτηθείτε», ανέφερε αυτό και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα συνεχιστεί αυτή η υπόθεση.

Όπως και να έχει, πάντως, η ομάδα της Τραπεζούντας πρέπει πλέον να εκτίσει ποινή έξι αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 87.000 ευρώ ενώ με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Εγκεμέν Κορκμάζ, βοηθός προπονητή.