Ρατσιστική επίθεση σε βάρος του ποδοσφαιριστή του Αμπιολά Ντάουντα στον εκτός έδρας αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Super League 2 με την Καλαμάτα, καταγγέλλει ο Ιωνικός.

Η ομάδα της Νίκαιας τονίζει πως ποδοσφαιριστής της μεσσηνιακής ομάδας επιτέθηκε ρατσιστικά προς τον ποδοσφαιριστή της, ο οποίος δέχθηκε την κίτρινη κάρτα, επειδή διαμαρτυρήθηκε προς τον διαιτητή Κωνσταντίνο Τσέτσιλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η αναμέτρηση κόντρα στην Καλαμάτα για την 17η αγωνιστική της Super League 2 αμαυρώθηκε από την ρατσιστική επίθεση σε βάρος του ποδοσφαιριστή μας Αμπιόλα Ντάουντα.

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες ενός δυσάρεστου γεγονότος, που ουδεμία σχέση έχει με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Στο 31o λεπτό της αναμέτρησης, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, δέχθηκε κίτρινη κάρτα μετά από την αντίδραση του στη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από παίκτη της Καλαμάτας.

Τέτοιου είδους περιστατικά, δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο που θέλουμε! Είναι αδιανόητο εν έτη 2024 ένας ποδοσφαιριστής να υποτιμάται και να προσβάλλεται λόγω φυλής ή χρώματος. Καταδικάζουμε κάθε μορφή ρατσισμού και διάκρισης. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ.

Καλούμε τη διοργανώτρια αρχή να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε να μην γίνουμε ξανά μάρτυρες ενός τέτοιου περιστατικού.

Ντάουντα είμαστε μαζί σου!

#SayNotoRacism».

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!Η αναμέτρηση κόντρα στην Καλαμάτα για την 17η αγωνιστική της Super League 2 αμαυρώθηκε από…

Posted by Ionikos FC / Ιωνικός ΑΟ on Monday, February 5, 2024