Ο Κώστας Σλούκας έχει πολλάκις αναφερθεί στη σημασία που έχει για εκείνον η σύζυγός του Μαρία Δαρσινού και η οικογένειά τους. Καθώς περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού αφιέρωσε ορισμένα τρυφερά λόγια με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της.

Ο διεθνής γκαρντ των «πρασίνων», λοιπόν, εξέφρασε δημόσια την αγάπη του προς το πρόσωπο της Μαρίας Δαρσινού δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες της, ενώ έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram: «10 Ιανουαρίου. Ιδιαίτερη μέρα για μένα. Σαν σήμερα γεννήθηκε το πεπρωμένο μου. Η γυναίκα που θα με στιγμάτιζε. Η γυναίκα που βρισκόταν από πάντα βαθιά στα όνειρά μου. Η καλύτερη μαμά για τα παιδία μου αλλά και η καλύτερη σύντροφος που θα μπορούσε η μοίρα να επιφυλάσσει για μένα. Με 2 λέξεις το άλλο μισό μου, τόσο απλά. Χρόνια σου πολλά».

Έπειτα, η Μαρία Δαρσινού σχολίασε στο ποστάρισμά του, γράφοντας: «Αγαπούλα μου σε λατρεύω», ενώ έπειτα σε story που ανέβασε στο Instagram: «Αγάπη της ζωής μου» συνοδεύοντάς το μήνυμα με την αναδημοσίευση της ανάρτησης του Κώστα Σλούκα και μια κόκκινη καρδιά.

Η Μαρία Δαρσινού είχε στηρίξει δημόσια τον σύζυγό της έπειτα από τη μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, που τον είχε βάλει στο στόχαστρο αρνητικών σχολίων από οπαδούς των «ερυθρόλευκων» στα social media. Τώρα, αμφότεροι μοιάζουν να έχουν προσαρμοστεί στο… πράσινο περιβάλλον με το άλλο μισό του Κώστα Σλούκα να κάνει συχνές αναρτήσεις έπειτα από τους αγώνες του «τριφυλλιού».