Αίσθηση προκαλούν τα όσα έγραψε στα social media η αδερφή της Ναόμι Οσάκα, Μαρί, αναφερόμενη στον πατέρας τους, προειδοποιώντας τον ότι θα τον σκοτώσει αν δεν την σκοτώσει πρώτα αυτός, κατηγορώντας τον για κακομεταχείριση και κακοποίηση προς την ίδια και τη μητέρα της.

Η Μαρί Οσάκα, αδερφή της γνωστής τενίστριας, συγκλόνισε με όσα έγραψε στα social media, κατεβάζοντας μετά τη σχετική ανάρτηση, αφού κατηγόρησε τον πατέρα της για κακομεταχείριση και κακοποίηση, απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει αν πρώτα δεν την σκοτώσει αυτός.

Αναλυτικά στο μήνυμά της, το οποίο στη συνέχεια κατέβασε, η αδερφή της Ναόμι Οσάκα έγραψε τα εξής…

«Θέλω να ξέρεις πόσο απογοητευμένη και αηδιασμένη είμαι μαζί σου, ως πατέρας και ως άνθρωπος γενικά. Έχεις αποτύχει με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Με κακομεταχειρίζεσαι από μικρή και συνεχίζεις να παρενοχλείς τη μητέρα μου. Συνεχίζεις να την κακομεταχειρίζεσαι συναισθηματικά και να έρχεσαι στο σπίτι μας όταν έχεις δικό σου,

Αυτό το γνωστοποιώ δημόσια γιατί είσαι ένας δειλός που κρύβεται πίσω από τη σωματική του ικανότητα να με χτυπάει και την άρνησή μας να σε καταγγείλουμε στην αστυνομία. Αυτό είναι. Πραγματικά τελείωσα μαζί σου και την επόμενη φορά που θα δω το πρόσωπό σου θα καλέσω την αστυνομία. Θα σε σκοτώσω, αν δεν με σκοτώσεις πρώτα, φέρνοντας ένα όπλο σαν δειλός που είσαι. Θεώρησέ το αυτό μια απειλή. Θα αντεπιτεθώ και θα παλέψω και για τους δυο μας. Λοιπόν, ας δούμε τι τύπος άντρα είσαι πραγματικά, ακόμα κι αν ξέρω ήδη από τη γέννησή μου ότι είμαι η κόρη του διαβόλου. Ο Θεός να με βοηθήσει όταν έρθει ξανά».