Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία με την Τραμπζονσπόρ αλλά εκεί τα πράγματα δεν έχουν πάει όπως θα ήθελε και επιθυμεί την αποχώρησή του, έχοντας αρχίσει επαφές με τη Λαμία που θέλει να εκπλήξει τους πάντες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το ότι θέλει να φύγει από την Τουρκία ο διεθνής Έλληνας χαφ δεν αποτελεί έκπληξη αφού είναι κάτι που έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό. Η έκπληξη αφορά στην ομάδα με την οποία συζητάει, αφού δεν πρόκειται για τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ ή τον Ολυμπιακό, όπως θα περίμενε κανείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κουρμπέλης αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Λαμίας για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και η διοίκησή της έχει φροντίσει ώστε να έρθει σε επαφή με τον παίκτη, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι… κλείνει αύριο η μεταγραφή, σημαίνει όμως ότι δεν είναι ένα σενάριο που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει πραγματικότητα.

Το κασέ του πρώην αρχηγού του Παναθηναϊκού, βέβαια, είναι πάνω από τις πιθανότητες της Λαμίας, θα πρόκειται δηλαδή για ένα συμβόλαιο πολύ πιο ακριβό από αυτά που συνηθίζει να δίνει στους παίκτες της, αλλά η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση κυνηγώντας όσες ελπίδες έχει για την πραγματοποίηση μιας μεταγραφής που θα εκπλήξει τους πάντες στο ελληνικό πρωτάθλημα.