Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού υποβλήθηκε σήμερα (8/11) ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα στις αρχές του 2024.

H ανάρτηση του Παναθηναϊκού στο Χ:

«Ο Χουάντσο Έρνανγκόμεθ υποβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (8/11), στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ», σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού από τον ορθοπαιδικό χειρουργό, Νικόλαο Σούρα, και τον γιατρό της ομάδας μας, Αθανάσιο Κονίδη. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση».

Τα επόμενα βήματα

Ο Παναθηναϊκός από την αρχή της σεζόν δεν έχει καταφέρει να παραμείνει υγιής. Ως τώρα έχει χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα των Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ προβλήματα με τη φυσική τους κατάσταση έχουν αντιμετωπίσει και οι Κώστας Σλούκας, Λούκας Βιλδόσα, Λευτέρης Μαντζούκας και Ντίνος Μήτογλου.

Το επόμενο βήμα του Παναθηναϊκού είναι να μπορέσει να μετρήσει τις δυνάμεις του με τους υπόλοιπους παίκτες καθώς ο Εργκίν Αταμάν προσπαθεί να βάλει τα… κομμάτια του παζλ στην σωστή τους θέση. Άλλωστε, πρέπει να δώσει ρόλο και στον Κέντρικ Ναν που μόλις αποκτήθηκε. Παράλληλα, πάντως, ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για να καλύψει την απουσία του Ισπανού, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται να έχει καταλήξει στα χαρακτηριστικά του παίκτη που αναζητά, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, αλλά και τα ονόματα άλλων παικτών να έχουν συνδεθεί με το «τριφύλλι».

O Παναθηναϊκός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και πάλι την Παρασκευή (10/11) καθώς επισκέπτεται τη Γερμανία για ματς με την Άλμπα Βερολίνου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague. Έπειτα από έξι ματς ο Παναθηναϊκός έχει δύο νίκες και τέσσερις ήττες.