Ο Νίκος Παππάς έχει βάλει τέλος στην καριέρα του ως επαγγελματίας μπασκετμπολίστας και παίζει πλέον στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Basketaki» ως μέλος της ομάδας Τριποντιακός αλλά στον αγώνα με τη Black Mamba τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά αφού πέταξε τη μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή και αποβλήθηκε.

Η λογική λέει ότι ένας πρώην επαγγελματίας παίκτης θα είναι πολύ χαλαρός όταν συμμετέχει σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα απλά και μόνο λόγω της αγάπης του για το άθλημα. Το Σάββατο (4/11), όμως, στον αγώνα Τριποντιακός – Black Mamba για το πρωτάθλημα «Basketaki» δεν έγιναν και τόσο λογικά πράγματα.

Συγκεκριμένα, σε μια φάση ο Παππάς χρεώθηκε με βήματα αλλά ο ίδιος διαφωνούσε με την απόφαση και ζητούσε φάουλ υπέρ του, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί τόσο ώστε να πετάξει τη μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή. Έπειτα από αυτό, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, η αποβολή του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ήταν μονόδρομος, με την ομάδα του να χάνει τελικά με 94-78.

Από αυτούς τους 78 πόντους, οι 41 ήταν του Παππά, ο οποίος είχε 15/20 βολές, 4/10 δίποντα και 5/20 τρίποντα ενώ είχε πάρει και 14 ριμπάουντ.

Δείτε τη φάση στο 1:14:10 του παρακάτω βίντεο…