Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία από την Πεντέλη το οποίο εξελίσσεται από τη 1:00 περίπου τα ξημερώματα της Τετάρτης (29.12), με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για απαγωγή. Μάλιστα οι απαγωγείς φέρονται να έχουν επικοινωνήσει με τα οικεία του πρόσωπα και να έχουν ζητήσει ένα μεγάλο ποσό για λύτρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive του Alpha το ποσό φέρεται να ανέρχεται σε περίπου από 1 εκατ. ευρώ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι το ποσό αυτό είναι μικρό για απαγωγή και, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έχουν να κάνουν μια ομάδα που είναι και τόσο οργανωμένη.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης χάθηκαν του ίχνη του επιχειρηματία που είναι ιδιοκτήτης εταιρείας ανταλλακτικών αυτοκινήτων.. Όταν πλησίαζε στο σπίτι του φέρεται να συνομιλούσε με κάποιο φιλικο του πρόσωπο, και μάλιστα αυτό φέρεται να είπε ότι το σήμα του κινητού δεν ήταν πολύ καλό, κάποια στιγμή το σήμα χάθηκε και ο άνδρας φερεται να είπε στους αστυνομικούς ότι άκουσε κάποιες φωνές. Στη συνέχεια το τηλέφωνο έκλεισε και όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του εκείνος δεν απάντησε.

Τότε ο άνδρας τηλεφώνησε σε άλλο φιλικό πρόσωπο του επιχειρηματία του είπε τι έχει συμβεί και εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία στις 12.15 το βράδυ.

Η αστυνομία εντόπισε καμένα αυτοκίνητα στον οικισμό Φοίνικα στα Σπάτα, με τις πληροφορίες να λένε ότι πρόκειται για το όχημα του επιχειρηματία και το πρώτο όχημα που χρησιμοποίησαν οι απαγωγείς.

Τι λέει φίλος που επικοινώνησε νωρίς την ημέρα της εξαφάνισης

Ένας φίλος που θα πήγαινε μαζί του για φαγητό, αλλά τελικά δεν πήγε στο τραπέζι γιατί δεν αισθανόταν καλά, ανέφερε πως «είναι όλα τα σενάρια ανοιχτά» καθώς και ότι δεν είχει περίεργα «πάρε δώσε». Ο ίδιος μίλησε με τον επιχειρηματία στις 9 το βράδυ και έμαθε για την εξαφάνιση από κοινούς γνωστούς.