Στη σύλληψη ενός Αστυνομικού Υποδιευθυντή, ο οποίος κατηγορείται για δωροληψία και εκβίαση κατά εξακολούθηση προχώρησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ιδιώτης κατήγγειλε ότι Αστυνομικός Υποδιευθυντής ζήτησε και έλαβε χρηματικά ποσά για να του παρέχει «κάλυψη» σε επιχείρηση που διατηρεί και να τον ενημερώνει για επικείμενους ελέγχους δημοσίων υπηρεσιών.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση χθες στο γραφείο του, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής παρέλαβε προσημειωμένο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται και δύο ακόμη άτομα, ένας υπαστυνόμος και αρχιφύλακας, οι οποίοι κατηγορούνται για άμεση συνέργεια σε δωροληψία υπαλλήλου. Οι δύο τελευταίοι δεν συνελήφθησαν καθώς δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.