Συναγερμός σήμανε σε εφηβικό αγώνα μπάσκετ στο Ιβανώφειο της Θεσσαλονίκης . Οπαδοί εισέβαλλαν με λοστό και έψαχναν άλλα άτομα ενώ έγραψαν και συνθήματα στις κερκίδες του γηπέδου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2/4 όταν σε εξέλιξη ήταν ο αγώνας πρωταθλήματος εφήβων μεταξύ της ομάδας Δέκα και του ΠΑΟΚ.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Μακεδονία» επικαλούμενη μαρτυρίες, ξαφνικά μια ομάδα περίπου 40 ατόμων έσπασε με λοστό την κλειδαριά από την πόρτα θύρας του γηπέδου και εισέβαλε στο γήπεδο φωνάζοντας.

Οι γονείς των παιδιών που ήταν στις κερκίδες φέρεται κατά τις ίδιες πληροφορίες να τρομοκρατήθηκαν και ζήτησαν την απομάκρυνσή τους από την αστυνομία.

«Έψαχναν να κάνουν κακό. Ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ και έψαχναν οργανωμένους οπαδούς του Ηρακλή. Ευτυχώς δεν βρήκαν γιατί θα είχαμε δράματα. Ζητήσαμε από την αστυνομία να τους απομακρύνει αλλά μας απάντησαν ότι δεν κάνουν κάτι» είπε στο makthes.gr πατέρας αθλητή ο οποίος παρακολουθούσε τον αγώνα στις κερκίδες.

Παράλληλα οι οπαδοί έγραψαν συνθήματα στις κερκίδες του γηπέδου, φώναξαν συνθήματα για την ομάδα του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.