Το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 παρουσίασε βίντεο από την σύλληψη του 45χρονου που συνελήφθη στο Χαλάνδρι και κατηγορείται ότι συμμετείχε στην απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση.

Σύμφωνα με το βίντεο, ο άνδρας φωνάζει «βοήθεια το πόδι μου», καθώς τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της καταδίωξης με την Αστυνομία. Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, αστυνομικοί πήγαν να σταματήσουν τον 45χρονο για έλεγχο.

Όμως ο άνδρας οδηγώντας ένα θηριώδες τζιπ, το οποίο είχε κλαπεί και «φορούσε» πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, στη θέα των αστυνομικών όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά επιχείρησε να τους παρασύρει για να διαφύγει. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, καθώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ήταν προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο και άνοιξαν πυρ προς τους τροχούς και τη μηχανή του πανάκριβου οχήματος.

Το θηριώδες τζιπ ακινητοποιήθηκε, ωστόσο, ο 45χρονος δεν το έβαλε κάτω κι επιχείρησε να διαφύγει πεζός αν και από τα πυρά των αστυνομικών είχε τραυματιστεί στο δεξί πόδι. Τελικά, ακινητοποιήθηκε και πλέον κρατείται φρουρούμενος σε νοσοκομείο.