Εξηγήσεις ενώπιον της Δικαιοσύνης δίνει σήμερα ο 34χρονος προπονητής του τένις ο οποίος βρίσκεται στην θέση του κατηγορούμενου μετά τις καταγγελίες γονέων δυο ανήλικων κοριτσιών ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο νεαρός προπονητής, ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή των Βορείων Προαστίων, φέρεται να προσέγγισε τα κορίτσια κατά τη διάρκεια της προπόνησης που έκαναν μαζί του όταν ήταν περίπου 14 ετών και στη συνέχεια να τα κακοποίησε. Ο κατηγορούμενος αναφέρουν ότι είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων οι οποίοι τον θεωρούσαν υπεράνω υποψίας και φέρεται να συνόδευε τα παιδιά ακόμη και εκτός Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος καταγγέλλεται ότι αποπλανούσε επί τουλάχιστον πέντε χρόνια τις αθλήτριες του Συλλόγου, που σήμερα είναι 16 και 20 ετών.

Οι αρχές έχουν ζητήσει να δοθεί στη δημοσιότητα με εισαγγελική εντολή η φωτογραφία του κατηγορούμενου προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλες καταγγελίες σε βάρος του. Μάλιστα, έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» τους το τηλέφωνο και τον υπολογιστή του προπονητή τα οποία έχουν κατασχεθεί και μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο 34χρονος φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται ενώ ο πατέρας του, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, έκανε λόγο για οργανωμένη σκευωρία που στήθηκε σε βάρος του γιου του ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε, είχε σχέση με τη μια από τις ανήλικες.