Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό 17χρονης ασκήθηκε κατά του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με χειροπέδες, με τον δικηγόρο του να αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα ο συνήγορος του Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, ανέφερε μετά την παρουσία του Σεμέδο στον εισαγγελέα: «Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωσή μου με βία.

Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του Πορτογάλου αμυντικού υποστήριξε πως η κοπέλα είπε στον ποδοσφαιριστή ότι είναι 19 χρονών και ανέφερε: «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.