Με χειροπέδες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο Ρούμπεν Σεμέδο, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό μίας 17χρονης κοπέλας.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, λίγο μετά τις 14:00 βγήκε από το γραφείο του Εισαγγελέα, όπου του ασκήθηκε δίωξη με βάση το άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ.

Ο δικηγόρος του Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Πορτογάλος αμυντικός: «Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία».

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας: «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

Ρούμπεν Σεμέδο: Συνελήφθη και ο 40χρονος Νιγηριανός

Συνελήφθη το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, που οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, για τον βιασμό 17χρονης, στο σπίτι του Σεμέδο, στην Γλυφάδα.

Ο 40χρονος συνελήφθη με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, ύστερα από την δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομία.

Ο 40χρονος, ο οποίος είναι καλλιτεχνικός μάνατζερ, θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα.

Βίντεο φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος