Νέα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία στο Χαϊδάρι έρχονται στο φως και αυτή τη φορά αφορούν στον έναν από τους δυο αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας αστυνομικός που φέρεται να έχει εμπλοκή είναι ειδικός φρουρός και είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές λόγω πλαστού διπλώματος ξένων γλωσσών που κατέχει.

Συγκεκριμένα, πριν λίγα χρόνια, κατά τη διάρκεια ελέγχων που διεξαγόντουσαν για τα πλαστά πτυχία, ο αστυνομικός εντοπίστηκε και ελέγχθηκε. Τότε φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος είναι κάτοχος πτυχίου ξένων γλωσσών και ίσως είναι πρόβλημα της ιδιωτικής σχολής στην οποία φοίτησε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υπόθεση με το πλαστό πτυχίο μπήκε στον φάκελο του και πιθανόν να ανοίξει ώστε να γίνει επανεξέταση.

Η υπόθεση με το πλαστό πτυχίο ήρθε στο φως όταν οι αστυνομικοί του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων άνοιξαν τον φάκελο του.

Ιδιαίτερα πιθανό φαίνεται το ενδεχόμενο, ο εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση του δολοφονημένου επιχειρηματία να ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 49χρονου επιχειρηματία που εκτελέστηκε στο Χαϊδάρι για να ξεκαθαρίσει πλήρως ο ρόλος των δυο αστυνομικών μιας και η υπόθεση θεωρείται και αντιμετωπίζεται ως πολύ σοβαρή.