Συμβόλαιο θανάτου στο Χαϊδάρι: Οι «Αδιάφθοροι» ξεσκονίζουν το παρελθόν του ειδικού φρουρού

Ο ένστολος που εμπλέκεται στην υπόθεση είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23:28
30/10/2019
Συμβόλαιο θανάτου στο Χαϊδάρι: Οι «Αδιάφθοροι» ξεσκονίζουν το παρελθόν του ειδικού φρουρού
7
loading

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία στο Χαϊδάρι έρχονται στο φως και αυτή τη φορά αφορούν στον έναν από τους δυο αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας αστυνομικός που φέρεται να έχει εμπλοκή είναι ειδικός φρουρός και είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές λόγω πλαστού διπλώματος ξένων γλωσσών που κατέχει.

Συγκεκριμένα, πριν λίγα χρόνια, κατά τη διάρκεια ελέγχων που διεξαγόντουσαν για τα πλαστά πτυχία, ο αστυνομικός εντοπίστηκε και ελέγχθηκε. Τότε φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος είναι κάτοχος πτυχίου ξένων γλωσσών και ίσως είναι πρόβλημα της ιδιωτικής σχολής στην οποία φοίτησε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υπόθεση με το πλαστό πτυχίο μπήκε στον φάκελο του και πιθανόν να ανοίξει ώστε να γίνει επανεξέταση.

Η υπόθεση με το πλαστό πτυχίο ήρθε στο φως όταν οι αστυνομικοί του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων άνοιξαν τον φάκελο του.

Ιδιαίτερα πιθανό φαίνεται το ενδεχόμενο, ο εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση του δολοφονημένου επιχειρηματία να ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 49χρονου επιχειρηματία που εκτελέστηκε στο Χαϊδάρι για να ξεκαθαρίσει πλήρως ο ρόλος των δυο αστυνομικών μιας και η υπόθεση θεωρείται και αντιμετωπίζεται ως πολύ σοβαρή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar χαχολοσ

  νιαου-μιαου κανει ενασ σκυλοσ που γνωριζει ξενεσ γλσσεσ

 2. avatar skeptomenos

  τι κανει νιαου νιαου εδω μπορουν να μας πουν οι \'\'αδιαφθροι\'\' οτι κανει ο σκυλος

 3. avatar SER 30

  Ιδιαίτερα πιθανό φαίνεται το ενδεχόμενο, ο εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση του δολοφονημένου επιχειρηματία να ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 49χρονου επιχειρηματία που ΠΟΛΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ \'\' ΠΙΘΑΝΟΝ \'\' . ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2 0 2 0 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ? ΑΚΟΥ \'\' ΠΙΘΑΝΟΝ \'\' ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ . ΜΑ ΜΠΙΤ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ?

 4. avatar giorgos 45

  Μήπως πρέπει να αρχίσουν επιτέλους να βγάζουν ονόματα και φωτογραφίες (όπως κάνουν στις περισσότερες χώρες) μήπως μπορέσουν και βοηθήσουν και οι απλοί πολίτες ?

  1. avatar Ακούστε κύριοι,

   Δεν τελούμε υπό καθεστώς ΧΟΥΝΤΑΣ να... ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΜΕ δημοσίως όσους έχουν προβεί σε διάφορες εγκληματικές ενέργειες και ειδικά με την περίπτωση των ΠΛΑΣΤΩΝ ξενόγλωσσων πτυχίων, τη στιγμή που αυτά θεωρούνται κατά κανόνα ΤΥΠΙΚΑ πνευματικά προσόντα και μάλιστα παράγωγα της πασίγνωστης μάστιγας στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα που ονομάζεται... ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ, η οποία... ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΩΣ τη Δημόσια Δωρεάν Παιδεία στο κοινωνικό της έργο! Τα πλαστά πτυχία Γυμνασίου, Λυκείου και πόσο μάλλον ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ που είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ φλέγουσα περίπτωση ΔΕΝ σας απασχολούν καθόλου;

 5. avatar Κρίκος

  Μήπως πρέπει να απαγγελθούν προφυλακιστούν

 6. avatar Pir

  Μα τα κάνουν αυτά οι αστυνομικοί?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει